POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE PRIVIND WEBSITE-UL
www.bga-it.ro (denumit mai jos Magazinul Online)

S.C. BGA IT SOLUTIONS SRL  doreste sa asigure siguranta datelor dumneavoastra cu caracter personal atunci cand vizitati Magazinul Online si achizitionati produsele pe care le comercializam si va asigura ca datele dumneavoastra personale nu vor fi folosite decat in scopul finalizarii comenzilor plasate pe magazinul online www.bga-it.ro.

S.C.  BGA IT SOLUTIONS SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8691/2015, CIF RO34779887 ( numita mai jos operator sau noi) este operatorul datelor tale cu caracter personal, pe care le colectam si prelucram atunci cand vizitezi si, daca este cazul, achizitionezi produse din Magazinul Online.

Ne poti contacta la adresa: Str. Aurel Botea nr 1A, Bloc D24, Sc. 2, Ap. 21, Sectorul 3, Bucuresti ,Nr. telefon: 0767.946.391, E-mail: protectiadatelor@bga-it.ro

Dorim ca prin aceasta politica de prelucrare a datelor personale („Politica"), emisa in conformitate cu legislatia privind protectia datelor (Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679) - "Regulamentul UE"), sa iti oferim in mod transparent, clar, usor de citit si de inteles informatii privind prelucrarea datelor tale atunci cand utilizezi Magazinul Online.

BGA IT SOLUTIONS SRL intelege importanta protejarii datelor personale pe care le colectam si prelucram despre tine. Pe site-ul nostru poti naviga fara a plasa o comanda, caz in care nu colectam nicio informatie despre tine.

In cazul in care doresti sa iti creezi cont pe Magazinul Online, iti putem crea un cont de utilizator pe doar daca ne oferi, obligatoriu urmatoarele date personale: nume si prenume complete (date persoana juridica), e-mail si numar de telefon mobil, si iti setezi o parola pentru securizarea accesului in contul tau. Toate datele personale mentionate sunt necesare pentru crearea contului tau de utilizator. Cu adresa de e-mail si parola te vei autentifica in contul tau.

Toate datele tale personale sunt prelucrate strict pentru:

  • procesarea comenzilor pe care le plasezi, inclusiv acordarea de suport pentru efectuarea comenzilor sau in legatura cu comenzile plasate;
  • pregatirea produselor pentru livrarea catre tine sau ridicarea lor din punctul de ridicare.
  • livrarea produselor comandate de tine pe Magazinul Online.
  • acordarea de suport pentru efectuarea altor operatiuni legate de comenzile tale, precum modificarea/anularea comenzilor plasate;
  • procesarea platilor pe care le efectuezi online sau returnarea sumelor platite, daca este cazul;
  • asigurarea returului/schimbului produselor, daca este cazul;
  • emiterea facturilor privind produsele achizitionate din Magazinul Online;
  • emiterea documentatiei privind ridicarea gratuita a unui produs uzat de acelasi tip sau echivalent cu cel comandat din Magazinul Online (produs aflat in garantie).

Atunci cand trebuie sa iti livram produsele vom transmite datele tale (nume, prenume, adresa de livrare si numarul de telefon) catre firmele de transport si/sau curierat cu care colaboram, pentru a putea efectua livrarea, inclusiv pentru a putea sa incaseze contravaloarea achizitiei si sa emita chitanta in acest sens.

Adresa ta de e-mail oferita nu va fi utilizata in niciun alt scop cu exceptia indeplinirii obligatiei noastre contractuale fata de dumneavoastra si a corespondentei cu privire la aceasta.

In mod exceptional si conform legii, vom furniza datele tale organelor de urmarire penala ori altor autoritati sau institutii competente, in cadrul unor proceduri/investigatii formale ori a altor demersuri prevazut de lege, conform procedurii prevazute de lege.

Foarte important:

Consimtamantul tau inseamna orice manifestare a ta de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate, prin care accepti, printr-o declaratie sau actiune fara dubiu, ca datele care te privesc sa fie prelucrate in scopul pentru care iti cerem consimtamantul. In Magazinul Online, actiunea fara dubiu pe care o cerem este bifarea de catre tine personal, a fiecarei casute corespunzatoare solicitarii consimtamantului, dupa ce ai citit foarte bine termenii prezentei Politici si ai luat decizia libera (fara nicio presiune), specifica (pentru scopul indicat si cu privire la datele indicate), informata (intelegand continutul Politicii cu privire la informatiile pe care ti le dam cu privire la datele prelucrate) si lipsita de ambiguitate (actiunea ta de a bifa casuta de consimtamant nu poate avea alta semnificatie) de a ne da consimtamantul. Daca nu esti convins ca manifestarea ta de vointa indeplineste toate aceste cerinte, nu ne acorda consimtamantul la momentul respectiv, deci nu bifa casuta respectiva. Odata ce bifezi casuta prin care iti solicitam consimtamantul vom pastra dovada acestei bife si vom lua in considerare aceasta actiune ca si consimtamant indeplinind caracteristicile de aici.

Exceptand termenele specific mentionate in aceasta Politica, noi vom retine si pastra datele tale doar atat cat este efectiv necesar pentru realizarea scopurilor mentionate in Politica de prelucrare a datelor personale.

Iti asiguram in mod facil dreptul de stergere a datelor asociate contului tau; poti face asta prin contactarea noastra la adresa de mail protectiadatelor@bga-it.ro

In cele mai multe cazuri, vom pastra datele tale doar atat timp cat detii un cont de utilizator si/sau continui sa faci cumparaturi pe Magazinul Online. Daca iti dezactivezi contul de pe Magazinul Online, datele tale asociate contului de utilizator vor fi sterse sau anonimizate astfel incat sa nu poti fi identificat.

Pentru scopurile pentru care ti-ai exprimat consimtamantul pentru colectarea si utilizarea datelor, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop pana cand iti retragi consimtamantul privind prelucrarea in scopul respectiv. Totusi, vom retine datele strict necesare in cazul in care suntem obligati sa pastram aceste date pentru (i) apararea drepturilor noastre in justitie, sau (ii) raportarea catre autoritatile competente.

In cazul documentelor continand datele tale cu caracter personal, emise in vederea/executarea obligatiilor aferente unei achizitii de produse de pe Magazinul Online , le vom pastra atat timp cat sunt necesare potrivit scopului si conform prevederilor legale.

Pentru ca suntem angajati sa iti protejam drepturile personale, te informam ca potrivit Regulamentului UE ai o serie de drepturi. Drepturile tale sunt:

- Dreptul de acces la date

- Dreptul de a te opune prelucrarii datelor in anumite scopuri

- Dreptul de a retrage consimtamantul

- Dreptul de stergere a datelor (dreptul de a fi uitat)

- Dreptul de a restrictiona prelucrarea

- Dreptul la rectificare

- Dreptul de portabilitate

- Dreptul de face plangere la ANSPDCP


Prevederi speciale legate de minori:

Operatorul nu urmărește în activitățile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atenție deosebită se acordă pentru a se asigura că orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizează în conformitate cu cerințele legale și în cazuri strict determinate.

Operatorul nu realizează activități promoționale de marketing direct față de minori.

Minorilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de produse sau orice comunicații pe site-ul nostru, ori participarea la concursuri sau campanii ale Operatroului decât dacă aceasta se realizează în numele minorului de către reprezentantul legal sau tutorele minorului în cauză, conform legii.

Minorii care au implinit vârsta de 14 ani pot achiziționa produse și solicita / primi comunicații de la Operator numai dacă au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoană care ne furnizează datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicații sau dispozitive acoperite de această Politică garantează că este major, respectiv are capacitate deplină de exercițiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai în condițiile legii, și având în vedere cele de mai sus.Iti stam la dispozitie pentru orice nelamuriri, clarificari sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politica si la prelucrarea datelor tale. Ne poti contacta si pentru orice sugestii sau comentarii legate de aceasta Politica sau modul in care colectam si utilizam datele tale, la adresa e-mail: protectiadatelor@bga-it.ro

MODIFICAREA PREZENTEI POLITICI - prezenta Politica va putea fi modificata/actualizata oricand de catre noi, conform propriei decizii, cu punerea la dispozitia persoanelor vizate a versiunilor actualizate.

DEFINITII APLICABILE

- "Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
- „Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea
- „Operator" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;
- „Imputernicit" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;
- „Crearea de profiluri" inseamna orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoana fizica, in special pentru a analiza sau prevedea aspecte privind performanta la locul de munca, situatia economica, sanatatea, preferintele personale, interesele, fiabilitatea, comportamentul, locul in care se afla persoana fizica respectiva sau deplasarile acesteia;
- „Destinatar" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta;
- „Consimtamant" al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate;
- „Regulamentul UE" inseamna Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.